Przykładowe menu na  przyjęcie weselne.

Pobierz menu w PDF 

Dania gorące:
1. Flaki wołowe z pieczywem lub rosół z makaronem
2. Pieczeń wieprzowa w sosie migdałowym, zielone kopytka, surówki i kotlet schabowy panierowany, ziemniaki opiekane, surówki
3. Barszczyk czerwony czysty z krokietem
4. Kotlet de’Volaille, frytki lub kuleczki ziemniaczane, surówki i kotlet schabowy saute z ananasem, ziemniaki
5. Żurek z jajkiem i białą kiełbasą

 

Przekąski:

  • Półmisek mięs pieczonych, szynka, salami, kabanosy
  • Befsztyk tatarski
  • Schab po warszawsku w galarecie
  • Ryba faszerowana w galarecie
  • Ryba w sosie greckim
  • Śledzie - 3 rodzaje
  • Tymbalijki z drobiu lub galaretka z nóg wieprzowych
  • Ozorek w galarecie
  • Jajo garnirowane na szynce i sałatce włoskiej
  • Sałatki - 4 rodzaje (np. meksykańska, z brokułów, z brukselki, z tuńczyka, jarzynowa)

 

Dodatki do przekąsek: świeże ogórki, pomidory, pieczarki konserwowe, ogórki konserwowe, papryka konserwowa

Kawa i herbata w/g uznania

Szampan 

Napoje chłodzące: 1,2l na osobę (Coca-Cola, Tonic, Fanta, Sprite, woda mineralna)

 

Chlebek dekoracyjny na powitanie Państwa Młodych.

Istnieje możliwość indywidualnego ustalenia jadłospisu.